Frukost (10:30-11:30): 2 skivor rostat Energibröd med keiju och kalkonskivor. 1 kopp te med lite laktosfri mjölk. Havregrynsgröt (0,75 dl) med 2 tsk socker och 1 tsk kanel.
Lunch (14:30): Kalkonfilé, klyftpotatis och bearnaisesås. En apelsin och 2 små chokladbollar
Mellanmål (16:30): 2 skivor Energibröd med keiju, 1 strimlat salladsblad och skinkröra (laktosfri CF, rökt kalkonbröst, 1 tsk senap, en gnutta wasabi)
Middag (19:00): Kyckling, ris och lite sås gjord på iMat, kycklingfond och lite soja (inte så spännande, men det passar mig just nu)
Mellanmål (21:30): 1 päron och 1 banan
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar