Frukost (10:00-11:00): 2 skivor rostat Energibröd med keiju och kalkonskivor. 1 kopp te med lite laktosfri mjölk. Havregrynsgröt (0,75 dl) med 2 tsk socker och 1 tsk kanel.
Lunch (13:30): Fullkornsmakaroner med en gnutta flytande keiju och en kalkonwienerkorv med en sträng senap och en sträng ketchup. En liten morot och två satsumas (med hinnor).
(Här emellan åt jag ca 10 bitar smågodis och en mandarin... helt plötsligt funkar godis igen, vilket inte bara är bra... ;)
Mellanmål (16:15): En skiva Energibröd med keiju och kalkonskiva. En liten morot och ett glas apelsinjuice.
Middag (18:15): 2 citronbitare, 3 kokta potatisar (små) och sås gjord på laktosfri gräddfil, röd kaviar och dill. 1 liten morot.
Mellanmål (20:30): Ett hårt grönt päron och en satsumas. ½ skalat äpple, 2 msk russin, lite laktosfri fil och 2 msk havregryn.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar