Frukost (10:45-11:45): 2 skivor rostat Energibröd med keiju och kalkonskivor. 1 kopp te med lite laktosfri mjölk. Havregrynsgröt (0,75 dl) med 2 tsk socker och 1 tsk kanel.
Lunch (14:30): Fullkornsmakaroner med flytande keiju och en kalkonwienerkorv med en sträng senap och en sträng ketchup.
Mellanmål (16:00): ½ äpple utan ska, 1 liten banan, en skvätt laktosfri fil och havregryn. En mandarin.
Middag (19:00): Lavasoppa (dottern har döpt den :), dvs soppa gjord på lök, morötter, potatis, krossade tomater och röda linser. Kryddad med spiskummin, chilipulver och timjan (vitlök skulle säkert funka också, men min gravidsmak säger nej till det). Serverad med en klick laktosfri gräddfil och en nybakad Ciabatta.
Mellanmål (21:00): En portion soppa till, och resterna av ciabattan. (Det var ju gott, så varför hålla på att krångla med något annat?! ;) Ett glas apelsinjuice.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar